Image

Trg vodenja projektov

Trg projektov leži v središču Mesta komunikacij in tu živijo tisti, ki povežejo vas, dragi (bodoči) naročniki in kreativno/digitalno ekipo, tisti, ki zagotavljajo, da so vaše želje in cilji, na podlagi katerih nastanejo ideje in rešitve za vašo komunikacijo, jasno predane, tisti, ki poskrbijo, da vse poteka v skladu s potrditvami, in tisti, ki vam pomagajo najti pravo pot za dosego vaših ciljev. To so naši strategi in svetovalci!
vodenje projektov

Samo Skvarča
Direktor projektov

vodenje projektov

Simon Rutar
Svetovalec za marketing in prodajo

vodenje projektov

Primož Vidmar
Vodja projektov

 

Image

Kreativna cona

Kreativna cona je avtonomno ozemlje v Mestu komunikacij z absolutistično vladarko - KREATIVO! V kreativni coni nastajajo grafično oblikovanje, celostne grafične podobe, oblikovanje embalaže in tiskovin ter spletno oblikovanje in kreativno snovanje TV in radijskih oglasov. Živela kreativa!
grafično oblikovanje

Peter Mervič
Grafični oblikovalec

grafično oblikovanje

Nika Kubelj
Grafična oblikovalka


Image

Digitalna aleja

Digitalna aleja je cesta v Mestu komunikacij. A naj vas ime ne zavede - vzdolž nje ne boste našli dreves, ampak vsebinski marketing v povezavi z družbenimi omrežji, Facebook in Instagram oglaševanje, Google oglaševanje (iskalno in prikazno omrežje) in spletno analitiko. Digitalno je in!
vodenje digitalnih in družbenih omrežij

Hana Jaksetič
Specialist za digitalno oglaševanje in upravljalka družbenih omrežij

grafično oblikovanje

Tjaša Hrovat
Ustvarjalka spletnih vsebin / grafična oblikovalka


Image

Vsebinski park

Vsebinski park je urejeno območje Mesta komunikacij, a sprostitve in ležernosti tu ni, kajti tempo narekujejo vsebinske strategije v povezavi z medijskim načrtom, odnosi z javnostmi in organizacijo dogodkov. Park, kjer vladajo zgodbe, pripovedke in štorije.
pr komuniciranje

Mateja Štrajhar
Vsebinski marketing in uredništvo

pr komuniciranje

Anja Čala
Vsebinski marketing in uredništvo


Image

Administracijska soseska

Ko prispete v naše Mesto komunikacij, boste najprej naleteli na Administracijsko sosesko, kjer imamo za vas vedno na voljo prijazno besedo in nasvet.
Image

Barbara Štimac
Poslovna sekretarka

 

Image

Mestna hiša

Središče našega Mesta komunikacij predstavlja Mestna hiša, v kateri se sprejemajo vse pomembne odločitve. Ne vemo, če na njih vplivajo tudi strici iz ozadja; vemo pa, da je čuvaj mesta zelo hud. 🙂
Image

Matjaž Viriant
Direktor

Image

Igor Viriant
Izvršni direktor

Image

Pupa
Čuvaj mesta