Image

Trg vodenja projektov

Trg projektov leži v središču Mesta komunikacij in tu živijo tisti, ki povežejo vas, dragi (bodoči) naročniki in kreativno/digitalno ekipo, tisti, ki zagotavljajo, da so vaše želje in cilji, na podlagi katerih nastanejo ideje in rešitve za vašo komunikacijo, jasno predane, tisti, ki poskrbijo, da vse poteka v skladu s potrditvami, in tisti, ki vam pomagajo najti pravo pot za dosego vaših ciljev. To so naši strategi in svetovalci!
oglasevalska_agencija

Samo Skvarča
Direktor projektov

vodja_projektov

Simon Rutar
Svetovalec za marketing in prodajo

oglasevalska_agencija

Primož Vidmar
Vodja projektov

 

Image

Kreativna cona

Kreativna cona je avtonomno ozemlje v Mestu komunikacij z absolutistično vladarko - KREATIVO! V kreativni coni nastajajo grafično oblikovanje, celostne grafične podobe, oblikovanje embalaže in tiskovin ter spletno oblikovanje in kreativno snovanje TV in radijskih oglasov. Živela kreativa!
graficno_oblikovanje

Peter Mervič
Grafični oblikovalec

graficno_oblikovanje

Nika Kubelj
Grafična oblikovalka


Image

Digitalna aleja

Digitalna aleja je cesta v Mestu komunikacij. A naj vas ime ne zavede - vzdolž nje ne boste našli dreves, ampak vsebinski marketing v povezavi z družbenimi omrežji, Facebook in Instagram oglaševanje, Google oglaševanje (iskalno in prikazno omrežje) in spletno analitiko. Digitalno je in!
Vodenje_fb_profilov

Hana Jaksetič
Specialist za digitalno oglaševanje in upravljalka družbenih omrežij

Ustvarjalec_digitalnih_vsebin

Tjaša Hrovat
Ustvarjalka spletnih vsebin / grafična oblikovalka


Image

Vsebinski park

Vsebinski park je urejeno območje Mesta komunikacij, a sprostitve in ležernosti tu ni, kajti tempo narekujejo vsebinske strategije v povezavi z medijskim načrtom, odnosi z javnostmi in organizacijo dogodkov. Park, kjer vladajo zgodbe, pripovedke in štorije.
 
ir-image_komunikacijska_agencija

Mateja Štrajhar
Vsebinski marketing in uredništvo


Image

Administracijska soseska

Ko prispete v naše Mesto komunikacij, boste najprej naleteli na Administracijsko sosesko, kjer imamo za vas vedno na voljo prijazno besedo in nasvet.
ir-image_komunikacijska_agencija

Barbara Štimac
Poslovna sekretarka

 

Image

Mestna hiša

Središče našega Mesta komunikacij predstavlja Mestna hiša, v kateri se sprejemajo vse pomembne odločitve. Ne vemo, če na njih vplivajo tudi strici iz ozadja; vemo pa, da je čuvaj mesta zelo hud. 🙂
ir-image_komunikacijska_agencija

Matjaž Viriant
Direktor

ir-image_komunikacijska_agencija

Igor Viriant
Izvršni direktor

ir-image_komunikacijska_agencija

Pupa
Čuvaj mesta