Image

Trg vodenja projektov

Trg projektov leži v središču Mesta komunikacij in tu živijo tisti, ki povežejo vas, dragi (bodoči) naročniki in kreativno/digitalno ekipo, tisti, ki zagotavljajo, da so vaše želje in cilji, na podlagi katerih nastanejo ideje in rešitve za vašo komunikacijo, jasno predane, tisti, ki poskrbijo, da vse poteka v skladu s potrditvami, in tisti, ki vam pomagajo najti pravo pot za dosego vaših ciljev. To so naši strategi in svetovalci!
oglasevalska_agencija

Samo Skvarča
Direktor projektov

vodja_projektov

Simon Rutar
Svetovalec za marketing in prodajo

Image

Primož Vidmar
Vodja projektov

Jure Golob vodja projektov

Jure Golob
Vodja projektov


Image

Kreativna cona

Kreativna cona je avtonomno ozemlje v Mestu komunikacij z absolutistično vladarko - KREATIVO! V kreativni coni nastajajo grafično oblikovanje, celostne grafične podobe, oblikovanje embalaže in tiskovin ter spletno oblikovanje in kreativno snovanje TV in radijskih oglasov. Živela kreativa!
Image

Peter Mervič
Senior grafični ter UX oblikovalec

Ustvarjalec_digitalnih_vsebin

Tjaša Hrovat
Ustvarjalka spletnih vsebin / grafična oblikovalka


Image

Digitalna aleja

Digitalna aleja je cesta v Mestu komunikacij. A naj vas ime ne zavede - vzdolž nje ne boste našli dreves, ampak vsebinski marketing v povezavi z družbenimi omrežji, Facebook in Instagram oglaševanje, Google oglaševanje (iskalno in prikazno omrežje) in spletno analitiko. Digitalno je in!
Image

Petra Boltez
Specialist za digitalno oglaševanje in upravljalka družbenih omrežij

 

Image

Vsebinski park

Vsebinski park je urejeno območje Mesta komunikacij, a sprostitve in ležernosti tu ni, kajti tempo narekujejo vsebinske strategije v povezavi z medijskim načrtom, odnosi z javnostmi in organizacijo dogodkov. Park, kjer vladajo zgodbe, pripovedke in štorije.
Urednica spletnega portala

Alenka Kastelic
Vsebinski marketing in uredništvo

ir-image_komunikacijska_agencija

Mateja Štrajhar
Vsebinski marketing in uredništvo


Image

Administracijska soseska

Ko prispete v naše Mesto komunikacij, boste najprej naleteli na Administracijsko sosesko, kjer imamo za vas vedno na voljo prijazno besedo in nasvet.
ir-image_komunikacijska_agencija

Barbara Štimac
Poslovna sekretarka

 

Image

Mestna hiša

Središče našega Mesta komunikacij predstavlja Mestna hiša, v kateri se sprejemajo vse pomembne odločitve. Ne vemo, če na njih vplivajo tudi strici iz ozadja; vemo pa, da je čuvaj mesta zelo hud. 🙂
ir-image_komunikacijska_agencija

Matjaž Viriant
Direktor

ir-image_komunikacijska_agencija

Igor Viriant
Izvršni direktor

ir-image_komunikacijska_agencija

Pupa
Čuvaj mesta