Naročnik: Tosidos

Za podjetje Tosidos, ki se ukvarja s celostno zasnovo in izvedbo zahtevnih gradbenih projektov, smo idejno zasnovali ter nato organizacijsko, programsko in izvedbeno pokrili dogodek ob njihovi 10-letnici.

Pri zasnovi vsebinskega koncepta smo se odločili za tematiko prostozidarstva. Da bi se izognili neposredni povezavi s prostozidarstvom, smo skovali besedo ProstoRzidarstvo in na njen postavili vrednote podjetja Tosidos: Delati dobro v najširšem pomenu besede. Podjetje Tosidos namreč ni le odlično v svoji dejavnosti, torej gradbeništvu, ampak veliko pozornost nameni tudi družbeni odgovornosti. Med drugim so veliki podporniki številnih vrhunskih športnikov.

Četudi smo se odmaknili od neposredne povezave s prostozidarstvom, smo se pri pripravi grafičnih materialov vseeno poigrali s prostozidarsko ikonografijo: vsevidnim očesom, piramido, šestilom, pravokotnim ravnilom ... Vse elemente smo subtilno vkomponirali v logotip podjetja oz. v začetno črko T.

Tudi pri scenografiji dogodka smo obdržali rdečo nit koncepta prostozidarstva in po navdihu prostozidarske lože opremili prostor dogodka: žametne zavese, preproge, vključenost simbolov prostoRzidarske lože, hostese in povezovalec dogodka v dolgih pregrinjalih ... Pomembna nam je bila vsaka podrobnost.

Pri izbiri glavne barve dogodka smo se držali osnovne barve podjetja Tosidos, modre, ki je simbol za zrelost, umirjenost in resnost, pa tudi avtoriteto.

Vsebinsko in oblikovno smo poskrbeli za napovednik dogodka in uradno vabilo, po koncu dogodka pa vsem gostom poslali tudi zahvalno elektronsko sporočilo s celotno foto galerijo z dogodka. Oblikovali smo kuverte s pečatnikom, značke, poslovna darila za goste dogodka zaveso za glavno prizorišče ... Poskrbeli pa smo tudi za posebno presenečenje: Knjigo bratovščine, v katero so gostje med dogodkom vpisovali lepe misli in želje podjetju Tosidos in tako izkazovali resnično bratsko / stanovsko pripadnost.

Začnite projekt z nami!

Začnite projekt z nami