Naročnik: Oben-Auf

Dogodek ob lansiranju spletnega portala OA@

Za podjetje Oben-auf, d.o.o., ki se je v več kot dvajsetih letih na slovenskem trgu uveljavilo kot strokovnjak za strehe, smo idejno zasnovali ter nato organizacijsko, programsko in izvedbeno pokrili dogodek ob lansiranju prvega poslovnega portala OA@.

Dogodek ob tem pomembnem mejniku podjetja Oben-auf smo naslovili »Skupaj gradimo prihodnost«. Poslovni portal OA@ namreč predstavlja novost v slovenskem B2B gradbenem sektorju in je hkrati eden večjih korakov podjetja Oben-Auf, s katerim bodo svoje izdelke in storitve še bolj približali svojim partnerjem. Osrednja rdeča nit dogodka je tako bil stik preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Za povezovalni element smo izbrali aluminij, saj gre za material, ki bo zagotovo pisal prihodnost streh oziroma strešnih kritin. Gre za material napredka, ki je v popolnem sozvočju tudi s spletnim portalom OA@, ki bo digitaliziral in tako poenostavil poslovanje partnerjev podjetja Oben-auf.

Vse to smo upoštevali že pri »Save the date« vabilu, ki smo ga oblikovali kar na aluminijasti ploščici in tako nakazali na dogodek, ki naznanja neko novost. Na to vabilo smo vključili tudi QR kodo, ki je vodila do odštevalnika do dogodka. »Save the date« vabilo je nato služilo tudi kot vstopnica na dogodek.

Skupaj z zunanjim partnerjem smo zasnovali tako imenovani »explanier video«, ki smo ga premierno predvajali tudi na dogodku.

Poleg tega smo nekoliko modificirali obstoječi logotip portala OA@, z vsemi modifikacijami pa dosegli predvsem njegovo boljšo uravnoteženost.

Tudi pri zasnovi ostalih materialov smo se držali videza aluminija, kar pomeni, da smo prepletali videz srebrne barve ter oranžne, ki je barva podjetja Oben-auf. Zasnovali smo poslovno darilo, uradno vabilo, zid za fotografiranje ter poskrbeli tudi za celostno zaokroženo scenografijo dogodka. Pri slednji je prevladovala oranžna barva, ki smo jo vključili tako v videz jedi, cvetlične aranžmaje in ostale detajle.

Začnite projekt z nami!

Začnite projekt z nami