Teambuilding

mesto komunikacij Naše zgobe

Vsi za Kostanjevico na Krki!

Čudovit razgled na dolino Kostanjevice na Krki

Končno nam je po dveh letih uspelo prepričati pandemijo, da je skrajni čas za aktivnosti izven meja naše občine. Za destinacijo našega težko pričakovanega IR image team buildinga smo izbrali Kostanjevico na Krki, bolj znano pod imenom Slovenske Benetke.

Še pred romantičnim veslanjem po Krki smo pomerili vozniške čute v divji tekmi z gokarti v Raceland Krško. Le kdo bo najhitrejši? Vrum, vrum ... 🏎 Gume so škripale, sodelavci so prehitevali tako sunkovito, da smo razširili dirkalno stezo še na travnati del. Šlo je zares! Za dobro uro smo se vrnili v čas otroške tekmovalnosti in razigranosti, ko je šlo za vse ali nič do konca! Tekme je bilo prehitro konec, še škloc, škloc za zmagovalce in že smo bili na poti do naslednje destinacije.

Po dvigu adrenalina na 200 kilometrov na uro je bil čas za ohladitev ob Krki. V prijetnem beach bar lokalu smo razvajali še druge čute z okušanjem slastnih domačih burgerjev. Sledilo je presenečenje! Kakšno naključje, ravno v tistem času, ko smo sedeli ob Krki, so mimo nas privihrali kolesarji s Pogačarjem na čelu. Recimo, da verjamemo v naključja. 😉

Po zasluženem počitku je sledilo supanje po Krki. Tokrat je aktivnost potekala brez tekmovalne navihanosti. Čudežno je dejstvo, da se je vsem IR-evcem uspelo zadržati na supih, recimo temu začetniška sreča. Kljub visoki stopnji spretnosti so se nekateri opogumili in skočili v na 16 stopinj ohlajeno Krko. Brrr…

Prijetni ohladitvi v Krki je sledila strašna nevihta, mi pa smo previharili naše možgane na strokovnem predavanju. Pridobljeno novo znanje se bo nedvomno pokazalo pri prihodnjih komunikacijskih projektih.

Bližal se je večer in naša poslednja destinacija. Povzpeli smo se nad Kostanjevico, kjer nas je čakal romantičen pogled v dolino, v objemu trte smo preizkusili lokalno žlahtno kapljico in uživali v dobrotah izpod peke.

Kaj, ko vse lepo prehitro mine. Z jutrom smo se po odličnem zajtrku že peljali proti Kamniku … Kostanjevica se vidimo spet!

Image
Dirka z gokardi v Raceland Krško
Image