Tek na kratke proge ali maraton?

mesto komunikacij25 let IR IMAGE

grafično oblikovanje, oblikovanje, merkur zavarovalnica

Od leta 1996, ko se je porodila ideja za nastanek naše agencije, pa vse do danes je preteklo že kar nekaj vode – in nešteto oglaševalskih kampanj. V tem času se je tako v svetu kot pri našem delu spremenilo marsikaj. Leta 1996 je bil Mark Zuckerberg še osnovnošolec, mi pa smo imeli svoje prostore v najeti garaži, z urnikom za dostop do enega in edinega računalnika, ki smo si ga vsi delili. Avgusta 1996 so na Stanfordu razvili brskalnik, kasneje poimenovan Google, istočasno pa smo v IR-u dobili prve mobitele, kar je bila tedaj prava revolucija za komunikacijsko agencijo.

A v 25ih letih se le ni čisto vse spremenilo. Naš skrbniški odnos do stranke ostaja enak, mi pa enako zagnani za snovanje in izvedbo dobrih, celostnih marketinških strategij, ki prinašajo nadpovprečne rezultate. Zahvaljujoč novim tehnologijam vas danes lahko vidijo vsi, ki potrebujejo vaše storitve ali izdelke in ne le vaši prijatelji, ki vas z navdušenjem pokličejo, vsakič ko vidijo vaš oglas po televiziji. Prav tako pa lahko lažje in natančneje spremljate svoje oglasne akcije in jih po potrebi — z našo pomočjo — tudi prilagajate. 

Zato ne čakajte na (konec) maj(a)! Če potrebujete premišljen in strateški marketinški nastop, nam pošljite povpraševanje na info@ir-image.si in do konca meseca maja vam podarimo svetovalno uro — praznujte z nami!

P.S.: Kaj znamo? “Poscrollajte” navzdol in preverite naše ostale reference tukaj. 👈 😊

vaš IR Image