Pisalo se je leto 1996

mesto komunikacij 25 let IR IMAGE

grafično oblikovanje, spletno oblikovanje, kreativna zasnova, zgodbe, oblikovanje

Pripravili vam bomo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

1996 ni bilo običajno leto, ampak leto, v katerem so se zgodili številni prelomni dogodki:

  • predstavitev prvega preklopnega modela mobilnega telefona Motorola na trgu;
  • konec obleganja Sarajeva;
  • predstavitev igralne konzole Nintendo 64 (in igre Super Mario 64);
  • rojstvo Dolly, prve klonirane ovce;
  • odkritje ostankov človeka izpred osem do devet tisoč let v Kennwicku v Washingtonu;
  • rojstvo blagovne znamke športnih oblačil in pripomočkov Under Armor;
  • zmaga Billa Clintona na predsedniških volitvah v ZDA;
  • ponovna združitev Sex Pistols na turneji in …

… razlog, da ste prejeli tole sporočilo: ustanovitev komunikacijske agencije IR Image.

Pred petindvajsetimi leti je mesto komunikacij naredilo prve korake na področju trženja oglaševanja in oblikovanja, svojo ponudbo pa je počasi in vztrajno nadgrajevala z novimi storitvami, novimi znanji in novimi zaposlenimi.

Devetdeseta so nam poleg samostojne države, dobre glasbe in interneta prinesla tudi zlato obdobje oglaševanja — oglasi so dejansko postali kreativni in zabavni, v ospredje so prišle zgodbe, agencije so se ustanavljale kot po tekočem traku, po prehodu v novo tisočletje pa so se prav tako hitro zapirale.

Danes so še bolj dinamični časi — kreativne industrije uvajajo nove tehnologije, kreativne odločitve upoštevajo številke in grafe, v agencijah izginjajo klasični in se uvajajo novi kreativni profili …

Ovce Dolly žal že dolgo ni več med nami, mi pa smo (po četrt stoletja kreativnosti, zanimivih projektov in zadovolj(e)nih naročnikov) še vedno tukaj. Vztrajni kot Sizif, neuničljivi kot Laibach in sveži kot kloštrska kremšnita. Na vprašanje “Zakaj?” lahko odgovorimo: “Predvsem zaradi vas, naši naročniki.”

Zato pridobivamo nova znanja, zato snujemo nove prijeme in zato iščemo vedno nove načine, kako bi se vam še bolj približali in vam omogočili, da si lahko privoščite čim boljši nastop vašega podjetja, podprt z najustreznejšo strategijo in ovit v najprivlačnejšo podobo, s katero boste na trgu izstopali.

Spremljajte nas še naprej — letošnje leto še posebej, ko vam bomo vsak mesec na določenem področju pripravili ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. “In ne, Sonny, ni samo biznis — je tudi osebno!” Za našimi storitvami so namreč ustvarjalni in topli ljudje. In obiščite naše mesto komunikacij na Medvedovi 25.

vaš IR Image